Hejdå

Skriver mitt sista inlägg nu :) fett mycket folk istan idag och vi åker iväg :P hoppas på värme. kommer sakna alla vänner och förhoppningsvis hinner man umgås med dem i sommar.
Grattis Sofie 17 år den 26 JUNI! :D <3
kommer sakna min älskling också :( har inte varit mycket med honom dem här dagarna "/ köpte iaf nya skor typ nyss. ganska nöjd :)

puss på min älskling! <33

(8månader den 6juli <3)


bye

åker till Kroatien imorn. flygbussarna går typ 13.00 eller nått. Måste köpa skor innan eftersom att jag glömde mina i Finland... jag packade inte ut dem från bilen iaf... :P hoppas ni andra får en härlig vecka!
Kramar!


sista dagen

idag har jag hälsat på min morfar. första gången på typ 10 år.. minns sist jag var där.. fick pengar och vi fikade :) innan det så var jag, mike och lucas och badade. vi gick typ efter 60min. nu har jag precis packat klart. mamma kommer snart och hämtar våra saker eftersom att vi åker så tidigt imorn. kommer sakna marsvinet Cissi :( vill ha henne med mig hem :)
kommer inte på mer att skriva. bye

finland

imorn är det sista dagen här i Finland. vi åker med typ 06.00 båten och är hemma 19.00 på torsdag. hoppas på att få träffa älskling vid 7 i hamnen :( saknar honom och fabbe som fan. fast lite mer erik då da ^^ <3
den 19e blir det kroatien och sen är jag hemma nästan hela lovet :D! idag var vi iaf och hälsade på mammas kusin Kimmo i hans motorcyckelbutik :D sen köpte jag en kavaj för 5kr xD köpte lite annat också skiiitbilligt :D fanns ursnygga skinnjackor lite dyrare men allt va halva priset :)

hejdå

sitter på båten nu, om inte datorn funkar hos mormor så uppdaterar jag om en vecka ^^
hejdå!

grönan

ska till grönan ikväll. hoppas killen kommer senare. får hoppas dagen blir bättre! känslor finns knappt...
igår hade jag ju jävligt kul. får hoppas att det blir lika kul idag me på dansen<3

nöööjd :)

Fick våra betyg idag. Min mentor bröt armen det första hon gjorde när hon kom innanför dörren x
hon snubblade på alla sladdar xD men iaf. Våra varmköksbetyg sattes ihop till ett. Bageri+kallkök blir ett betyg. varmkök+metod+livsmedel blir ett.
i varmkök fick jag vg. fast jag fick flest mvg..
I kallkök fick jag vg :)
datorkunskap mvg :O
svenska A VG :O
idrott del 2/4 mvg :D
engelska A och matte A G
spanska A G
hotell A vg
livsmedelshygien vg :D
servering ? vg? mvg?

jag vet inte vilken placering vi kom på i köksvalpen iaf men vi fick diplom och biobiljett :) killarna som vann var sent ute med deras dessert :S dem vann med 280p skillnad från 2a platsen :O stipendium delades ut och jag var nog nära till ett men en annan tjej hade nog presterat lite bättre ^^


klaaar :D

klar med allt skolarbete och är ganska nöjd med betygen!! :) på torsdag får jag se alla.. alla lärare ville inte säga vad jag fick :p nu ska jag iväg till skolan. Har bara spanska idag och sen slutar jag för idag :D imorn är jag helt ledig ^^ ska nog egentligen gå till svenskan bara för att få reda på mitt betyg men jag pallar inte :P vi ser på en film som heter shakespear in love och den såg vi i typ 9an xP
Skolavslutning på torsdag och resorna börjar redan på fredag "/

Metod: mvg
Idrott: mvg
servering: mvg
livsmedel: vg
hygien: vg
varmkök: mvg?
data: vg? mvg?
svenska: G
Matte: G
Engelska: G
Hotell: vg
kallkök: vg
Bageri: vg
fett nöjd :D

ledig idag :)

Igår var jag och kollade på 9ornas bal i min gamla skola :) eter det gick jag hem till killen och åt :) idag vid 14.00 ska vi spela golf på idrotten som en sista sak :) hoppas jag får mvg i idrott!!!!!!
Imorn fyller pappa år :) ska kanske till kungsan idag för att gå runt lite :) ska nog ha på mig shorts eller nått idag för att bli lite brun ;P outfit kommer :)

.

sorry för dålig uppdatering... igen.. det har varit så fint väder :D snart slutar skolan och har fortfarande inte fått de betyg jag vlat :(
på torsdag ska vi laga mat till våran lärare och han ska avgöra vad som gick bra. ett litet test efter året som gått liksom :) Imorn fyller lucas år och hela helgen har det varit kalas. åkt lite moppe.
fortfarande inte badat :P känns inte som juni redan :O hoppas det blir varmt! :)
imorn ska iaf min pojkvän komma (a) pappa fyller år på lördag och Lucas kusin springer ut på Fredag.
Vill också! :P

RSS 2.0